انواع دیوار در ساختمان سازی کدامند؟
- تاریخ نشر : 00/12/8
- نویسنده : آجر سفال وطن
- تعداد بازدید :
انواع دیوار که وجود دارد، دارای ساختار معمولاً قائم، یکپارچه، ممتد و مستحکم می باشند و حدی بین فضای بیرونی و فضاهای داخلی به حساب می آید و عمدتا ضخامت آن در مقایسه با طول و ارتفاع کوچک است.
دیوارها انتقال دهنده بار ساختمان به زمین هستند و میتوان به عنوان یک حفاظ از آن نام برد که ایجاد امنیت در محیط پیرامون ما میکند. انواع دیوار های مختلفی وجود دارد که هر یک کاربرد مخصوص به خود را داشته که در ادامه به گوشهای از آنها اشاره خواهیم کرد
انواع دیوار:
دیوار ها از جنس مختلفی تشکیل می شوند که معمولاً از آجر و سنگ می باشند این مصالح به کمک ملات های ساختمانی به یکدیگر متصل شده و ایجاد یک ساختار منسجم میکنند.
این دیواره ها عبارتند از: دیوارهای بنایی، بار بر، دیواره های توخالی، دیواره های پیش تنیده، دیوارههای تقویت شده و دیوارهای کامپوزیت. دیوار در ساختمان سازی دیوارهها مقاومت و دوام سازه را فراهم می نمایند و از ماندگار ترین قسمت ساختمان به شمار میآیند که دمای داخل خانه را کنترل کرده و آن را از فضای خارجی جدا میکند.
این دیواره ها به کمک مصالح ساخت و ساز مثل ملات ها که ماده اتصال دهنده در بنایی میباشند و آجر، گرانیت، سنگ، مرمر، بلوک بتنی، کاشی و غیره به کار میرود. اتصال دهنده ها در ملات میتوانند ماسه، آهک، خاک و یا هر چیز دیگر برای اتصال مصالح باشد.
کیفیت یک سازه ارتباط زیادی با مصالح به کاربرده شده در امر ساخت و ساز دارد که پیشنهاد می کنیم در تهیه آن توجه زیادی داشته باشید. برای تهیه آجر مرغوب می توانید آجر سفال و آجر سفال اصفهان را از کارخانه آجر سفال اصفهان امتحان کنید که از مرغوب ترین ها میباشد و با کیفیت عالی، استاندارهای لازم و نظارت کامل در امر بارگیری و صحت کامل به دست مشتریان می رسد
انواع دیوار از نظر عملکرد:
طبق تحقیقات انجام شده بهترین دیوار آن است که سبک سازی شده باشد و هرچه سازه ای سبک سازی شده باشد مقاوم تر در برابر خرابیهای ناشی از زمین لرزه خواهد بود. دیواره ها از نظر عملکرد به چند نوع تقسیم می شوند از جمله:
- دیوار باربر:که از جمله دیوارهای داخلی ساختمان به حساب می آید و علاوه بر تحمل وزن خود وظیفه تحمل وزن بارهای جانبی حاصل از سقف ساختمان را برعهده دارد.
- غیر باربر: وظیفه آن جداسازی بخش های مختلف ساختمان از یکدیگر است و تنها متحمل وزن خود می باشد. ضخامت آن از دیوار پیرامونی کمتر بوده و به نام دیوار تقسیم نیز شناخته میشود.
- دیوارحائل: این دیوار نیز جهت مقابله با نیروهای جانبی مثل حرکت آب، خاک و غیره ساخته میشود.
انواع دیوار از نظر مصالح:
با توجه به نوع فضا، ابعاد، اندازه و عملکرد، دیواره ها را با مصالح گوناگون می توان درست کرد که به چند نوع آن می پردازیم:
- دیوار آجری: آجر سفال با ضخامت های گوناگون در ساختمان سازی به کار میرود و جزء در دسترس ترین و پرکاربردترین مصالح به حساب میآید که با کمک ملات به یکدیگر متصل می شوند.
- دیوار سنگی: مقاوم ترین دیوار ها، دیوارهای سنگی هستند و از عمر بسیار طولانی برخوردارند که از نخستین مصالحی هستند که انسان برای ساخت و ساز از آن بهره گرفته است. سنگها در ابعاد، شکل و رنگ های مختلف موجود می باشند و مورد استفاده قرار میگیرند.
- دیوار بتنی: این دیوار نیز از بتنی سیمان، شن و سیمان و آب می باشد که معمولاً از آن برای تحمل نیروهای زیاد استفاده میشود.
- بلوک سفالی: از مخلوط خاک رس و آب در قالب های مخصوص آماده شده و نسبتا سبک وزن می باشند. معمولاً در دیوارهای
غیر باربر و تقسیم کننده و سقف های تیرچه و بلوک به کار گرفته میشوند.
نتیجه گیری:
دیوار یک حد بین فضای درونی و بیرونی به حساب میآید که از یک ساختمان قائم، یکپارچه، ممتد و مستحکم می باشد. دیوار ها انواع مختلفی دارند و کاربردهای گوناگون که در این مقاله سعی کردیم گوشهای از آن را به شما معرفی نماییم. دیوارها از جنس های مختلفی به تولید میرسند که از عمده آنان آجر و سنگ می باشد اما به خوبی میدانیم که ساخت یک ساختمان با کیفیت و استاندارد تابع به کارگیری مصالح با کیفیت می باشد. برای تهیه بهترین مصالح، سری به کارخانه آجر سفال اصفهان بزنید که از نمونه کارهای قوی برخوردار است از جمله آجر سفال اصفهان و آجر سفال وطن که با استانداردهای روز دنیا و نظارت کامل در امر بارگیری به دست مشتریان تحویل داده میشود.
سخن آخر
افتخار آن را داریم تا موضوعات زیر را جهت مطالعه بیشتر خدمتتان معرفی نماییم. این مطالب را در سایت آجر وطن مطالعه نمایید
آجر سفال – کارخانه آجر سفال اصفهان – فروش آجر و سفال – آجر سفال ۱۰ سانتی – بلوک سفال فوم دار – خرید اینترنتی آجر ده سوراخ – قیمت فروش اینترنتی آجر سفال اصفهان – کارخانه آجر لفتون – آجر لفتون ۵.۵ سانتی – آجر ده سوراخ – آجر لفتون قرمز